Logo Jakkes Animatiestudio- animeren met passie

Contact met Jakkes? Dat vinden we fijn!

Animatie laten maken? Kom langs op koffie

Kopje koffie drinken met Jakkes?

Op de koffie bij Jakkes? Dat vinden wij super altijd gezellig! Neem van tevoren wel even contact op. We zijn namelijk veel onderweg, daarnaast hebben we dan ook nog even de tijd om de boel een beetje op te ruimen. Meestal na een uurtje of zo is de boel weer een beetje toonbaar. O ja, we zitten in Hengelo! Waar Hengelo ligt? Hengelo ligt het in Oost Nederland, in de provincie Overijssel. Ons kantoor dichtbij de A1 is goed bereikbaar vanuit Twente, Salland, de Achterhoek en de rest van Nederland. O, je hebt navigatie en je wilt alleen het adres even hebben? In dat geval, we zitten aan de Wegtersweg 20D in Hengelo!

Jakkes Animatiestudio bellen

Jakkes wat nu? Een beller is sneller!

Jakkes wat nu? Jij zoekt contact? Even checken… Ben je van een energiebedrijf, dat probeert ons over te halen om weer een veel te duur contract af te sluiten? Nee, dat ben je niet? Ben je van een internetprovider die belooft, dat ons internet nog sneller, beter en stabieler wordt en dát voor een nog véél lagere prijs? Ook niet het geval? Bel dan 074 7002703 en nemen we niet op, omdat wij even zitten te pauzeren of thuis zitten uit te puffen van al dat harde werken? Bel lekker de baas… Gewoon ff bellen 06 42143681 (vindt hij vast leuk, maar niet zeggen dat wij je dit nummer hebben gegeven hoor)!

Een lief berichtje naar Jakkes sturen, mag natuurlijk ook!

Jakkes ducttape - ook handig voor je schoonmoeder ;)

Contact? Rap een Whats App!

Zit je zit in een enorm saaie vergadering en bellen is dus niet zo handig? Je schoonmoeder is op bezoek en ze vertelt voor de 3x keer hetzelfde verhaal (er is geen ducttape voorhanden), maar je kunt niet weg? Je staat in de supermarkt en je hebt alweer de verkeerde rij gekozen? Gelukkig kun je contact opnemen via Whats app!! Ook voor het bestellen van extra ducttape 06 42143681.

Jakkes, postduif op vakantie

Op een andere manier...

Op een andere manier contact zoeken met Jakkes Animatiestudio? Oeps… onze postduif is op vakantie naar Kreta, ons rookkanaal zit sinds 5 december totaal verstopt, de brievenbus heeft oud en nieuw niet overleefd en de fax wordt alweer gerepareerd, maar je mag ons natuurlijk altijd een lief berichtje sturen! Leef je uit hierboven of mail het naar info@jakkes.nl!

Gevonden voorwerpen. Waar? Nou daar! 😉

Jakkes, vieze sokken!