Logo Jakkes Animatiestudio- animeren met passie


Prijs animatie?

Een veel gestelde vraag is: “wat kost het laten maken van een animatie?”. De prijs van de animatie is afhankelijk van de duur van de animatie. Voor een animatie van 30 seconden betaal je 1.299 euro, een animatie van 60 seconden kost 1.599 euro en voor een animatie van 120 seconden betaal je 2299 euro.

Blijkt de animatie langer te worden, dan de gekozen optie, dan zijn er twee mogelijkheden:

Bij de laatste optie betaal je hiervoor 150 euro per 10 seconden. Stel de animatie wordt dan 70 seconden, dan kost de animatie 1.599 euro + 150 euro = 1.749 euro.

Wat kost het laten maken van een animatie?


Wat betekent all-in prijzen animaties?

All-in prijzen voor animaties wil zeggen, dat een vaste prijs voor een op maat gemaakte animaties. Een animatie met een levertijd van 10 werkdagen (na goedkeuring script) is inclusief een professionele voice-over, ondertiteling (indien gewenst) en 2 revisierondes. Er komen dus geen extra kosten bij het laten maken van een animatie.


Wat is de prijs bij een groter project met meerdere animaties?

Bij speciale projecten met meerdere animaties, zoals bij voorbeeld een e-learning, is vooraf contact altijd gewenst. Afhankelijk van de aantallen en de lengte van de animaties wordt hier een speciale prijs voor opgegeven.


Wat kost het om een animatie met spoed te laten maken?

Normaal is de levertijd van een animatie van 30 of 60 seconden 10 werkdagen (na goedkeuring script), maar heb je nog meer spoed dan is dit ook mogelijk in 5 werkdagen. In dat geval is de meerprijs voor zo’n animatie 750 euro.

Meer weten? Alles over prijzen animaties klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *